Menu główne:
VI Edycja konkursu wiedzy kulinarnej
„Zdrowie na Talerzu” 08.12.2021 r.
Przedstawiciele trzy osobowych zespołów spośród dziesięciu grup wychowawczych uczestniczyli w VI edycji konkursu wiedzy kulinarnej pt: „Zdrowie na Talerzu”. Organizatorami konkursu byli opiekunowie koła kulinarnego. Emocji podczas konkursu nie brakowało. Zawodnicy w pierwszej części konkursu mieli za zadanie rozwiązać krzyżówkę, natomiast w drugiej części testu wybrać jedną prawidłową odpowiedź. Za całość poprawnie rozwiązanej krzyżówki i testu można było zdobyć 31 punktów. Nad prawidłowym przebiegiem rozgrywki czuwało cztero osobowe jury. Zwycięzcami konkursu „Zdrowie na Talerzu” zostali:
I MIEJSCE – Gr. X -
II miejsce
III miejsce-
Gr. II -
Gr. V -
Gr. VI -
Gratulujemy !
Opracowała:
Dudzińska Małgorzata
cofnij